Home Familie si Relatii Reguli de aur pentru o relatie de cuplu fericita

Reguli de aur pentru o relatie de cuplu fericita

1409
0
SHARE
relatie de cuplu fericita butic de sanatate

Suntem fiinte sociale, avem nevoie de afectiune si persoana iubita este cea de la care ne asteptam sa primim aceasta afectiune. Programul haotic, stresul si nervii ne creeaza, insa, stari de nervozitate si ne indeparteaza adeseori de cel de langa noi. Pentru o relatie de cuplu trainica, urmeaza sfaturile de mai jos.

Mentine aprinsa flacara pasiunii! Agitatia cotidiana ne poate indeparta de partener fara sa realizam. Acest lucru nu ar trebuisa se intample intr-o relatie trainica, asa ca te sfatuim sa gasesti mici trucuri prin care sa iti surprinzi iubitul/iubita. O seara romantica, un masaj relaxant, o iesire intr-un loc inedit, astfel de idei te ajuta sa mentii interactiunea in cuplu si sa te bucuri de afectiunea partenerului.

Petreceti timp impreuna si incercati noi activitati! Asa cum am mentionat si mai sus, activitatile facute impreuna va ajuta sa va apropiati si sa construiti o relatie trainica. Ia-ti partenerul/partenera si mergeti la inot, la tenis, la un restaurant nou deschis, la film sau o piesa de teatru pe care nu le-ati vazut. Investeste timp in relatia de cuplu si aceasta va dura in timp.

Citeste si: Obiceiuri matinale care nu te ajuta sa slabesti

Surprinde-ti placut partenerul/partenera! O poti face cu ajutorul unui biletel, dimineata, inainte sa pleci la birou. Sau poti sa-l/sa o surprinzi cu o cutie de bomboane sau chiar o prajitura savuroasa. Micile atentii suprind placut si va vor apropia.

Fii ca la inceput! La inceputul unei relatii suntem mai atenti cu noi si cu cel de langa noi, suntem mai bucurosi de fiecare activitate pe care o facem impreuna. Daca lucrurile s-au schimbat intre timp, aminteste-ti cum era la inceputul relatiei si incearca sa ai aceeasi atitudine binevoitoare.

Citeste si: Beneficiile uimitoare ale cafeinei pentru ingrijirea pielii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here