Home Sanatate Scaunul de birou, un gadget necesar

Scaunul de birou, un gadget necesar

635
0
SHARE
scaun de birou

Suntem martorii unor avalanse de tehnologii electronice si tehnice care incearca sa ne ajute si sa ne usureze traiul de zi cu zi. Pe langa cele cu care suntem obisnuiti si despre care citim cu precadere, cum ar fi telefoanele mobile sau televizoare, tehnica avanseaza si in ce priveste alte obiecte din casa sau birou.

Unul dintre acestea este scaunul, iar acest lucru se intampla din nevoia de a oferi oamenilor suport pentru evitarea anumitor afectiuni generate de statul incomod sau indelungat la birou, pentru eliminarea stresului si regasirea momentelor de relaxare.

Unul din gadgeturile in materie de scaune, pe care majoritatea oamenilor le incearca atunci ca ajung in showroom este scaunul cu masaj. Acesta poate fi numit gadget, deoarece functiile sale sunt avansate fata de scaunele obisnuite si devine practic „o jucarie” de care cu greu iti vine sa te desparti, spun expertii MobShop.

Masajul oferit de functiile scaunului cu masaj elimina disconfortul si durerea cauzate de nivelul de stres de la nivelul muschilor. Acesta imbunatateste fluxul de sange si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. De exemplu, un scaun de birou cu masaj imbunatateste circulatia, ajutand la recuperarea mai rapida a organismului bolnav.

Masajul oferit amelioreaza insomniile si ajuta organismul sa raspunda mai bine in situatii de stres. Folosirea regulata a unui scaun cu masaj efectiv poate controla presiunea arteriala. Este unul din cele mai bune moduri de a reduce rigiditatea si a instala o stare de relaxare in organism.

Specialistii in scaune de la Mobshop completeaza: „un scaun de masaj elimina depresiile, stimuleaza secretiile de endorfine care creeaza o stare de bine, imbunatatind intreg sistemul imunitar”.

Citeste si: Cum alegi un scaun ergonomic pentru birou?

Este din ce in ce mai necesar ca angajatul sa beneficieze de comoditatea unui scaun de birou pentru a-si putea indeplini sarcinile. Acum, acest lucru este posibil datorita tehnologiei. Nu mai sunt o noutate scaunele cu telecomanda, fotoliile cu balans fata-spate…sau scaunele solare care iti incarca telefonul in timp ce tu te relaxezi.

In Romania, cererea pentru astfel de gadgeturi este inca mica. Dar, din ce in ce mai multe persoane inteleg ceea ce se numeste o investitie. Astfel, acestea incearca sa priveasca obiectele prin prisma avantajelor pe termen lung pe care acestea le ofera.

Preturile pentru un scaun cu functie de masaj pornesc de la 500 lei si pot depasi si 1000 euro.

Citeste si: Cum alegi un fotoliu potrivit pentru sufragerie?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here