Home Frumusete Sfaturi simple pentru a purta cu stil bijuterii din argint

Sfaturi simple pentru a purta cu stil bijuterii din argint

816
0
SHARE
bijuterii fine din argint

Purtarea bijuteriilor este un obicei la fel de vechi ca omenirea. Încă din vremuri de demult, găsim la cele mai vechi popoare preocuparea de a se împodobi cu bijuterii confecționate din diferite metale prețioase, cum ar fi argintul sau aurul.

Bijuteria are rolul de a sublinia personalitatea și de a scoate în evidență frumusețea persoanei care o poartă. SaraTremo a realizat o selecție de bijuterii fine de argint și bijuterii unicat, printre care vei găsi cu siguranță bijuteria preferată.

Bijuterii discrete sau ostentative, cele confecționate din argint exprimă gusturile și relația noastră cu feminitatea. Bijuteriile din argint ne reprezintă și ne reflectă starea noastră de spirit actuală. Deși par simplu de asortat, nu e ușor să alegi bijuteriile din argint.

Dacă am ales să vorbim despre bijuterii din argint, se datorează faptului că argintul solid are particularitatea de a avea o nuanță neutră. Acest material este ca o pânză goală oferită imaginației bijutierilor, care se asortează bine cu toate pietrele semiprețioase (turcoaz, obsidian, turmalină, onix) și este potrivit pentru toate nuanțele de piele.  

Ce fel de bijuterii din argint poți alege?

Nu este suficient să iubești argintul. Bijuteriile din argint sunt menite să ne sporească feminitatea, să sublinieze mâinile, gâtul și frumusețea chipului, să atragă atenția asupra trupului și pun în valoare îmbrăcămintea.

Cerceii din argint vor lumina figura, o broșă sau un colier din argint va îmbunătăți un decolteu, o brățară sau un inel din argint va induce un gest senzual al mâinilor.

Morfologia are o importanță capitală. Indiferent dacă este „fantezistă” sau „clasică”, bijuteriile din argint ar trebui să fie alese în funcție de figura ta. Femeile înalte vor purta mai ușor coliere lungi și lanțuri, iar femeile cu forme mici pot purta bijuterii mai delicate, întrucât bijuteriile mari au tendința de a deforma silueta.. Dacă ai o silueta subțire, poți purta bijuterii care nu atârnă,  pentru a evita o lungire mai accentuată. În schimb, femeile cu forme rotunde ar trebui să adopte bijuterii impunătoare și să evite formele rotunjite.

Bijuteria și anotimpurile

Atât bijuteriile din argint, cât și moda generală respectă o formă de sezonalitate. Acest lucru este normal, deoarece bijuteriile din argint sunt accesoriile esențiale ale ținutelor tale.

Nu e recomandat să purtăm aceleași accesorii la ținutele de vară și la ținutele de iarnă, indiferent dacă e vorba de casual sau formal. Sezonul de vară este momentul perfect pentru a îndrăzni culori puternice și forme dinamice, bijuterii mari și accentuate. În timpul anotimpurilor reci, alege să optezi pentru bijuterii din argint cu pietre colorate. Dacă dorești să adaugi puțină culoare pe vreme mohorâtă, poți opta pentru brățări de forme diferite, cu pietre sau nu.

Bijuterii din argint, în funcție de circumstanțe

Nu trebuie să pariezi pe acumularea de bijuterii din argint pentru a face diferența. Chiar dacă poate părea tentant să îți încarci mâinile cu inele și brățări, evita asta.  De multe ori, un simplu detaliu va face ca o ținută să fie excepțională.

O brățară la modă, o pereche de cercei sau un inel de argint poate pune în valoare o rochie relativ banală și plictisitoare. Moderația este în general interpretată ca un semn de eleganță. Însă nimic nu te împiedică să creezi asocieri de forme sau materiale,. Pe de altă parte,  o seară cu prietenii sau o petrecere poate reprezenta circumstanța ideală pentru a purta bijuterii asortate cât mai original.

O singură regulă: nicio disonanță ! Cea care poartă bijuteria de argint trebuie să si-o asume pe deplin. Trebuie să îndrăznești să alegi bijuterii de argint de la SaraTremo și să transformi această modă într-un accent al personalității tale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here