Home Uncategorized 10 beneficii importante ale unui program de gestiune pentru cabinete medicale

10 beneficii importante ale unui program de gestiune pentru cabinete medicale

791
0
SHARE
program de gestiune cabinete medicale

In domeniul medical, precizia, punctualitatea si capacitatea de organizare a informatiilor sunt calitati indispensabile pentru asigurarea unui serviciu profesionist. Si cand ne referim la acestea, vorbim despre precizia datelor medicale aferente fiecarui pacient, punctualitatea in livrarea serviciilor si respectarea programarilor, organizarea bazelor de pacienti si a serviciilor furnizate catre fiecare dintre ei. In era tehnologiei, acestea pot fi asigurate prin intermediul unui intrument de gestiune personalizat.

Astfel, daca detii un cabinet medical si doresti sa transmiti incredere in serviciile medicale pe care le furnizezi, adopta si o metoda eficienta de administrare a afacerii, pe langa o echipa atent aleasa, cu expertiza in domeniul in care iti desfasori activitatea. Unul dintre intrumentele de gestiune extrem de apreciate azi este Agenda365. Acest program de gestiune potrivit cabinetelor medicale te ajuta sa tii evidenta programarilor si dosarelor pacientilor tai, sa transmiti informari catre acestia si, astfel, sa salvezi timp pretios, gratie organizarii rapide, precise si sigure.

Citeste si: Beneficii pentru sanatate ale polenului

Cabinetul medical pe care il detii este inca ticsit de dosare si hartii? Muta-te in online! E atat de simplu sa faci asta cu Agenda365! Ca sa te convingi, iata care sunt cele mai importante beneficii pe care le ai, daca folosesti aceasta aplicatie de gestiune dedicata cabinetelor medicale:

  • Gestionezi foarte usor programarile pacientilor si dosarele electronice ale  acestora, in care poti vedea serviciile medicale oferite in timp, planurile de tratament recomandate, documente medicale (radiografii, analize, etc.).
  • Ai acces la rapoarte de incasari zilnice, saptamanale sau pentru alte perioade de timp, atat pentru fiecare specialist, dar si pentru fiecare punct de lucru.
  •  Poti trimite notificari catre pacienti, atat prin SMS, cat si prin email, in functie de acordul GDPR oferit de fiecare pacient in parte.
  • Poti aplica, direct in programul de gestiune Agenda365 pentru cabinete medicale, reduceri de pret cu ocazia a numeroase ocazii: ziua de nastere a pacientului, la un numar de vizite efectuate de catre pacient, etc. Procentul reducerii il stabilesti singur in aplicatie.
  • Poti accesa Agenda365 de oriunde, cu ajutorul aplicatiei mobile Androit & IOS care se actualizeaza concomitent cu platforma web.
  • Poti descarca rapoarte personalizate pentru fiecare client al cabinetului medical. Acestea te ajuta sa cunosti pacientul, sa ii intelegi nevoile si sa vii in intampinarea lui cu servicii personalizate care il vor ajuta sa isi imbunatateasca starea de sanatate. Proactivitatea este una dintre calitatile apreciate de pacienti si dovedeste grija echipei medicale pentru cei carora trec pragul cabinetului.
  • Fiecare specialist poate avea accest la contul personal din care isi poate vedea programarile, informatiile despre pacienti si istoricul medical al acestora. In acest fel, vor fi pregatiti inainte de fiecare act medical si isi vor gestiona mult mai bine timpul si activitatea.
  • Poti initia discutii interne prin intermediul unui chat dedicat. Acesta permite transmiterea de documente de la un specialist la altul, de exemplu, ori de la receptioner la un specialist. De asemenea, poate beneficia de acest chat si personalul auxiliar al cabinetului medical.
  • Poti personaliza cum doresti aplicatia de gestiune, specialistii Agenda365 au competentele necesare pentru a ajusta functiile acesteia. In plus, poti adauga cu usurinta noi specialisti/sedii in aplicatie.
  • Beneficiezi de asistenta tehnica la instalarea aplicatiei, dar si pe parcursul utilizarii acesteia.

Daca toate aceste beneficii te-au convins, contacteaza specialistii Agenda365.ro si afla cum poti implementa acest instrument de gestiune pentru cabinete medicale!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here