Home Stare de bine Cum te ajuta un ceas digital sa te trezesti usor si relaxat?

Cum te ajuta un ceas digital sa te trezesti usor si relaxat?

471
0
SHARE
ceas inteligent onsag rio

Somnul joaca un rol important pentru calitatea vietii noastre. Adeseori insa ne confruntam cu dificultati in a adormi ori cu treziri matinale bruste care ne pot scoate din ritm si ne pot afecta activitatea pe parcursul zilei. Azi, putem monitoriza calitatea somnului cu ajutorul tehnologiilor inteligente si putem adopta o serie de masuri pentru a o imbunatati. Dar cum putem adormi mai lin si cum putem beneficia de o trezire mai usoara, doua momente cheie care contribuie la sentimentul de somn odihnitor? In acest articol iti vorbim despre descoperirea noastra in materie de ceasuri digitale.

Nu este vorba despre orice fel de ceas, ci unul care raspunde cel mai bine intrebarilor adresate in debutul articolului. Onsag Rio este un ceas digital multifunctional, ce are calitatea de a simula rasaritul de soare, dar si apusul. Gratie tehnologiei inteligente incorporate, poti seta ca iluminatul ce simuleaza rasaritul sa creasca in intensitate in decurs de 10 pana la 60 de minute inainte de ora la care ai setat alarma de trezire. Pentru aceasta din urma, ai la dispozitie 7 sunete naturale ori poti alege sa te trezesti cu radioul preferat la volumul dorit, caci poti opta si pentru aceasta varianta. Mai mult, poti seta o alarma pentru zilele saptamanii, cand poate ai un program mai incarcat si esti nevoit/a sa respecti un anumit program, si o a doua pentru weekend.

Citeste si: Tehnici de relaxare pentru un somn odihnitor

Ceasul inteligent Onsag Rio simuleaza si apusul de soare printr-o simpla setare a timpului de scadere a iluminarii, ce se poate situa intre 10 si 120 de minute. Te pot insoti in adormire sunetele naturale ori postul de radio preferat. Pe timpul noptii, pentru un ambient cat mai confortabil poti, de asemenea, dezactiva ecranul acestui ceas „smart„. Iar daca seara activitatea ta preferata inainte de somn este cititul, lumina reglabila poate functiona ca o veioza. Poti opta intre 7 culori (galben, rosu, violet, albastru, indigo, verde si cyan), in functie de atmosfera pe care ti-o doresti in camera ta. Acum ca stii toate acestea poti si sigur/a ca experienta ta de somn va fi una de calitate, cu efecte benefice pe termen lung asupra vietii tale.

Iar daca din familia ta fac parte copii, acest ceas digital multifunctional poate fi un ajutor de nadejde in calmarea micutilor plini de energie. O lumina si un sunet delicate creeaza o atmosfera de relaxare, ce induce calm la nivelul sistemului nervos. Cei mici se destind si vor adormi mai usor.

Trebuie sa stii si ca Onsag Rio are un design elegant, se incadreaza perfect in orice incapere, este prevazut cu port USB si dispozitiv de alimentare si il poti achizitiona de pe https://www.onsag.ro/wake-up-light/onsag-rio.html#resp-tab2. Intra pe site si descopera toate facilitatile si ofertele speciale!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here