Home Sanatate Kombucha – noul trend pentru cei care adopta un stil de viata...

Kombucha – noul trend pentru cei care adopta un stil de viata sanatos

358
0
SHARE
iKombucha cu trandafir si hibiscus

Un stil de viata sanatos incepe din interior. Iar atunci cand simt ca organismul are nevoie de o doza de sanatate, tot mai multi romani prefera bauturile naturale, ca alternativa la bauturile pline de zahar, din comert. Noua tendinta a momentului, kombucha, reprezinta alegerea potrivita.

Ce este, de fapt, kombucha? Aceasta este o ciuperca miraculoasa ale carei proprietati benefice sunt cunoscute de mii de ani. Odata ce este transformata intr-o bautura delicioasa, 100% naturala, da clasa produselor obisnuite din comert, datorita efectelor pozitive pe care le are asupra organismului, dar si gustului inconfundabil. In mod obisnuit, cultura de kombucha se hraneste cu ceai verde sau ceai negru indulcit cu zahar sau cu miere.

iKombucha – singurul producator din Europa al sortimentului cu miere, in al carui proces de fermentatie nu foloseste deloc zahar
iKombucha prepara intr-un mod artizanal o bautura vie, usor acidulata si cu gust placut acrisor, folosind doar ingrediente naturale. Un lucru inedit in Europa este faptul ca iKombucha este singurul producator care prepara unul dintre sortimentele sale – cel cu miere – dupa o reteta traditionala care nu necesita zahar in procesul de preparare, in compozitia sa fiind utilizate doar frunze de ceai verde, miere de albine, stevie si, bineinteles, cultura de kombucha.

Victor Nicolae Mut, artizanul iKombucha, declara: „Pe baza experientelor personale deosebite avute in urma consumului de kombucha si a cercetarilor amanuntite, am decis, in 2018, ca iKombucha este lucrul bun pe care il pot eu oferi. Am inceput productia din pasiune, iar sustinut de incantarea clientilor fata de efectele resimtite, am hotarat sa ne extindem la nivel national si sa dovedim ca, schimband obiceiurile mici, putem schimba lumea. De aceea, cu iKombucha, ne dorim sa facem o lume mai fericita si mai sanatoasa, folosind ceea ce ne ofera natura. iKombucha vine ca raspuns la nevoia oamenilor de a consuma o bautura racoritoare, care nu este incarcata de zaharuri si chimicale, fiind infinit mai sanatoasa pentru organismul uman.

iKombucha – sursa de probiotice naturale

Pentru un organism sanatos sunt necesare miliarde de probiotice. Acestea sustin imunitatea naturala a organismului, ajuta digestia, sprijina la combaterea bacteriilor patogene si contribuie la absorbtia nutrientilor, a vitaminelor si a mineralelor esentiale. Acest necesar zilnic de probiotice naturale se poate obtine din alimentele fermentate natural, cum este si bautura activa iKombucha.
Cultura de kombucha se hraneste cu ceai verde sau negru, indulcit cu zahar sau miere. Prin procesul de fermentare zaharurile sunt transformate si rezulta o bautura usor acidulata, cu gust placut, acrisor. Pentru ca este o bautura „vie”, nepasteurizata sau conservata, la cald reincepe procesul de fermentare, motiv pentru care iKombucha este produsa in loturi mici si livrata in permanenta proaspata.

Aceasta bautura este o adevarata „bomba” biochimica, datorita miliardelor de probiotice vii, enzime, aminoacizi, polifenoli, vitamine (vitamina C si complexul de vitamine B) si acizi organici pe care le contine, conferind consumatorilor mai mult decat bunastare fizica si psihica, respectiv, sanatate.

Elixirul imunitatii – beneficiile incontestabile ale iKombucha

* Infuzeaza organismul cu energie proaspata, datorita continutului de vitamine, minerale, enzime si bionutrienti;
* Stimuleaza imunitatea si detoxifierea naturala a organismului;
* Regenereaza flora interna si imbunatateste digestia cu ajutorul probioticelor si enzimelor asimilate optim de organism;
* Accelereaza arderea grasimilor si limiteaza depunerea de grasimi prin stimularea metabolismului;
* Contribuie la regenerarea celulara si la procesul de intinerire si stimulare a rezistentei naturale a organismului;
*Alcalinizeaza corpul si echilibreaza PH-ul intern, curatand vasele de sange si sustinand procesul de autovindecare.
In prezent, iKombucha produce 8 sortimente folosind arome naturale de: miere, ceai verde, lavanda, rooibos, trandafir si hibiscus, menta, ghimbir si cardamon. Pentru a consulta in detaliu beneficiile si a descoperi sortimentele iKombucha, acceseaza site-ul oficial https://ikombucha.ro/. iKombucha – Beau Sanatate!

(Articol sponsorizat)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here