Home Frumusete Masajul endermologic LPG Alliance – terapie estetica 100% naturala

Masajul endermologic LPG Alliance – terapie estetica 100% naturala

607
0
SHARE
lpg1 alto studio bucuresti

Pielea si corpul tau sunt capabile de transformari incredibile. Endermologia LPG Alliance este singura tehnica non-invaziva de stimulare mecanica a pielii care reactiveaza metabolismul celular natural, cu eficacitate maxima anti-imbatranireanti-celulita si slabire.

Tratamentele de remodelare corporala si rejuvenare faciala cu LPG Alliance fac parte din portofoliul de terapii estetice neinvazive al ALTO Studio Bucuresti – un centru de estetica de tip boutique cu o echipa pregatita sa inteleaga si sa raspunda nevoilor si exigentelor tale, care functioneaza intr-o locatie distinsa, intr-un ambient luxos dotat cu tehnologiile cele mai sigure si eficiente.

Endermologia corporala LPG Alliance este o terapie estetica 100% naturala, aliniata noilor tendinte de siguranta si sustenabilitate.  Are la baza tehnici patentate si rafinate pe parcursul a peste 30 de ani de studii si vizeaza mobilizarea activitatii celulare prin activare mecanica adecvata in functie de problematica si zona. Echipamentul este dotat cu doi manipoli diferiti atat dimensional, cat si constructiv: unul pentru corp si unul pentru fata. 

Citeste si: 6 salate energizante usor de preparat

Extrem de relaxanta si confortabila, terapia corporala LPG Alliance presupune un masaj profund, cu variatii speciale pentru fiecare zona individuala si problematica a dermului. Este non-invaziva, fara durere si fara efecte secundare, reusind si performanta de a avea TRIPLA ACTIUNE intr-un singur tratament:

  • ELIMINAREA grasimii rezistente si localizate (+70%)
  • REDUCEREA aspectului de coaja de portocala
  • REDENSIFICAREA NATURALA A DERMULUI (prin stimularea productiei endogene de colagen, elastina si acid hyaluronic).

Endermologia LPG Alliance este o tehnologie premium de estetica a corpului, cu aplicatii exceptionale in  tonifiere, scadere in centimetri si diminuare non-invaziva a celulitei. Dezvoltata initial in Franta pentru tratarea zonelor afectate de arsuri, tehnologia LPG s-a dovedit a fi deosebit de eficienta pentru revitalizarea proceselor metabolice celulare cu rezultat direct in tonifiere, slabire si reducere a aspectului celulitei, sau chiar pentru eliminarea acesteia in totalitate. Este folosita pe scara larga la nivel mondial pentru ca foloseste o tehnologie complet non-invaziva care ofera rezultate imediate asupra zonei de tratament, cu precadere in zonele cu inesteticul aspect de coaja de portocala.

https://www.youtube.com/watch?v=GWBh6Gtb3Gg

Endermologia Faciala LPG Alliance are rezultate vizibile inca de la prima terapie! Este proiectata sa alternez,e in functie de rezultatele vizate si zonele tratate, frecventa vibratiei paletelor (flapsurilor) de masaj ale manipolului special, dar si intensitatea vacuumului aplicat tesutului. In acest fel, actioneaza optim pentru revitalizare si tonifiere, componenta anti-ageing fiind o consecinta certa si sigura. 

Kit-ul special pentru masaj in zona ochilor si a buzelor este o inovatie care reflecta atentia la detalii a producatorului, in intreprinderea rejuvenarii faciale complete.

Un adevarat fitness pentru piele, endermologia faciala da un impuls sintezei naturale a substantelor esentiale tineretii: 

  • Colagen pentru o fermitate mai buna
  • Elastina pentru mai multa suplete 
  • Acid hialuronic pentru mai mult volum si hidratare 
https://www.youtube.com/watch?v=3f-CQp-wxBw&t=12s

La ALTO Studio Bucuresti iti este oferita cea mai avansata varianta de endermologie cu aparatul profesional LPG Alliance, care ofera posibilitatea de a trata orice zona a corpului, cu orice tip de piele, si in plus are un monipol si programe dedicate tratarii fetei, gatului si mainilor. 

Citeste si: Obiceiuri matinale care nu te ajuta sa slabesti

Cu ajutorul LPG Alliance, tratamentul de diminuare al celulitei este complet non-invaziv, el actionand exclusiv prin stimularea proceselor naturale ale corpului. Acest avantaj unic se traduce, simultan, in urmatoarele beneficii:

  • Stimularea eliminiarii tesutului adipos suplimentar pe cale naturala prin incurarajarea functiilor normale ale sistemului circulator din straturile superioare si inferioare ale zonei de tratament. In plus, se adauga si un puternic efect detoxifiant si de reparare a zonei de tratament, ca urmare a unei vascularizari imbunatatite;
  • Stimularea puternica a productiei de colagen si elastina, substante naturale din organismul nostru si factori-cheie in starea buna a pielii.

Programeaza-te la ALTO Studio pentru  o sesiune de evaluare si diagnoza cu specialistul in estetica! Acesta iti va propune un plan terapeutic personalizat, etapizat, ale carui rezultate le va monitoriza prin reevaluari periodice, asigurandu-se ca beneficiezi de rasfatul si eficienta experientei ALTO.

Articol sponsorizat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here